Om Horses by Winje

Profil

Mit navn er Aleksander Opheim-Winje. Jeg er født i 1987 og kommer fra Norge. Jeg har boet i Danmark siden 2007. Jeg har arbejdet og haft med heste at gøre hele mit liv. Jeg har været 5 år i beriderlære ved Nikolai Kowalski, men startede op for mig selv i 2012.

Jeg arbejder i dag efter meget stærke horsemanship principper, hvor jeg til dagligt lægger stor vægt på hestens fysiske og psykiske velbefindende både i håndtering af hesten og under ridningen.

I min undervisning er jeg meget fokuseret på, at både hest og rytter skal være i harmoni med sig selv og hinanden. Udover dette er det meget vigtigt for mig, at alle mine heste og de heste jeg har ridning får stråfoder og kraftfoder af høj kvalitet og i de rigtige mængder.

Privat

Min kone Charlotte og jeg købte i november 2014 vores egen gård, hvor vi har fået etableret nogle dejlige forhold til at drive Horses By Winje og hvor hestevelfærden er i første række.

Vi har sammen pigerne Merle på 4 år og Milja på 2 år. Derudover har vi Charlottes mindre søskende boende. Oliver på 16 år og Lærke på 14 år. Så Horses By Winje er også et skønt familieforetagende.

Vores heste

Vi er igennem årene blevet meget interesseret i avlen og sport. Af den årsag erhvervede vi os nogle skønne ungheste og hopper. Det er der bla. kommet nogle dejlige kommende dressurføl ud af.

Federwolke er en 17 årig hoppe efter Fidermark med Weltmeyer til morfar. Vi købte hende i 2016 ifolet med Blue Hors Veneziano. Heraf kom hingsteføllet Evaslunds Veneztro. Federwolke er igen konstateret drægtig med Blue Hors Veneziano.

Evaslunds Veneztro er et føl fra 2017 efter Blue Hors Veneziano/Fidermark. Et skønt, taktfast og selvsikkert hingsteføl. Til følskue på Vilhelmsborg 2017 høstede han 8 taller og fik også 8 i helhed. Et føl vi spændt venter på skal i gang med ridningen.

Holmen’s Divine er en 8 års hoppe efter Blue Hors Doolittle med Crelido til morfar. Hoppen har vi haft siden 2015, hvor hun blev ifolet med dressurikonet hingsten Hesselhøj Donkey Boy. Heraf kom hoppeføllet Evaslunds Day Dream. Hun blev efterfølgende ifolet med Danone I og heraf kom hoppeføllet Evaslunds Desparzi. Holmens Divine er desværre ikke konstateret drægtig i år efter forsøg med hingsten Danone I igen.

Evaslunds Day Dream er en skøn unghoppe på 1 år, som udvikler sig særligt godt, hvortil hendes femininitet skal nævnes.

Evaslunds Desparzi er et føl 2017 efter Danone I/Blue Hors Doolittle. Et skønt og meget feminint hoppeføl, som vi glæder os til at følge.

China Nord er 4 års hoppe, som vi købte i 2015 med henblik på avl og sport. China Nord er en smuk og feminin lille hoppe efter Charmeur med Hohenstein E.H. som morfar. Hoppen blev i 2017 på Vilhelmsborg kåret i RDS. Hertil kan nævnes et 8 tal for ridelighed. Hoppen er i år blevet ifolet med Blue Hors Fifty Cent.
En kobling som vi glæder os til at se til foråret 2018.

Ugholm’s Harley er en stor og smart 3 års vallak efter Tailormade Attention med Lobster som morfar. Ugholms’s Harley købte vi i 2015 med henblik på sporten. Han er pt. i tilridning.

Poker er gårdens maskot, en tyk lille 3’er pony, som engang imellem giver en ridetur.

Skriv til os

+45 40 75 33 99